IT sertifikacija u decembru na PFBG

Iskoristite mogućnost da u decembru steknete IT sertifikat Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i agencije Moje pravo. Za studente koji pre polaganja žele da steknu ili da obnove svoje znanja organizuje se IT obuka, a studenti koji smatraju da poseduju odgovarajući nivo IT znanja mogu da se prijava samo za polaganje ispita.

Full story »

Uslovni upis sa 48 bodova

Uslovi upisaBeograd -- Dogovorićemo hitno sa fakultetima da studente upišu uslovno, sa 48 bodova kao granicom za budžet, kaže Slobodan Stupar, pomoćnik ministra za visoko obrazovanje. On objašnjava da iako zakon koji to predviđa još nije izglasan u Skupštini, kada ga izglasaju, takav upis će samo i zvanično biti potvrđen.

Full story »

Za jedno mesto u domu konkurišu po tri studenta

Studentski smeštajNajveća borba brucoša za smeštaj u studentskim domovima trenutno se vodi u Beogradu i Novom Sadu, gde su za jedno mesto u proseku konkurisala tri kandidata. d ukupno 9.558 mesta u studentskim domovima u Beogradu, 998 predviđeno je za brucoše, a samo će najjači odlikaši među njima uspeti i da se izbore za sobu.

Full story »

Za upis godine dovoljno 48 bodova

Upis na fakultetPrihvaćen predlog studenata da uslov za upis godine ostane 48 bodova i šest ispitnih rokova. Izmene Zakona po skrćenom postupku, u roku od 15 dana. Rektorski savet, Konferencija Univerziteta Srbije i Predsedništvo Studentske konferencije Univerziteta Srbije prihvatili su predlog studenata da uslov za upis godine ostane 48 bodova i šest ispitnih rokova. Predstavnici Ministarstva prosvete kažu da je moguće da se po skraćenom postupku izvrše izmene Zakona u roku od 15 dana. Do tada profesori očekuju dopis Ministarstva kako bi uslovno upisivali studente, pošto upis počinje za sedam dana.

Za studente PF u BG i PF Union 40% jeftinije IT obuke u avgustu

IT sertifikat za studente PravnogSaradnja agencije Moje pravo sa PF u Beogradu i PF Union omogućila je značajno jeftinije IT obuke za studente, pa su tako letnij kursevi čak 40 % jeftiniji od dosadašnjih obuka.
Drugi ciklus obuka za rad na računaru održaće se u periodu od 31.7.2013. -14.8.2013. godine.

Full story »

40 % jeftinije IT obuke na Pravnom u julu

IT sertifikat za studente PravnogSaradnjom Pravnih fakulteta i agencije Moje pravo omogućene su značajno jeftinije IT obuke za studente, pa su tako letnij kursevi čak 40 % jeftiniji od dosadašnjih obuka. Studenti se mogu opredeliti za obuku za sva četiri modula ili za obuke pojedinačnih modula po sopstvenom izboru. U slučaju većeg broja prijavljenih, prednost će imati student koji se opredele za pohađanje sva 4 modula.

Full story »

Kakav CV traže Gugl i Epl?

Dobar CVDa bi vas na razgovor pozvali Gugl i Epl, morate da znate kojih su to devet stvari na koje velike kompanije obraćaju pažnju. Relevantna praksa važnija od proseka. Bitni su: marketing, informatika, volontiranje, preduzetnički duh, svestranost...

Full story »

Za deljenje letaka do 500 dinara dnevno

Deljenje flajeraPromocije klubova, restorana, prodaja čestitki, karata za pozorište, časopisa za decu, kozmetičkih preparata ili pića, postaju sve traženiji poslovi. Radi se na javnim i prometnim mestima, a najčešće se tim poslovima bave mladi ljudi, studenti i diplomci, kojima je to jedini izvor prihoda.

Full story »

Vodič za omladince izgubljene u zadruzi

Studentski posloviPrelazak sa maja na jun u glavama pasivnog dela populacije označava period u kome bi trebalo nabaviti neki novac – pa čak i po cenu privremenog zaposlenja! Ako ništa, ovog leta bi mogao da padne bar taj trodnevni izlet u Transilvaniju polovinom septembra – ali ko će matoroj konjini finansira švrćkanje po Rumuniji? Kako našu omladinu odlikuju neprimenjivo znanje, potpuno odsustvo preduzimljivosti i nedostatak bilo kakvih korisnih veština, omladinske zadruge prilagodile su svoju ponudu neradnoj snazi koja će zakucati na vrata njihovih kancelarija.

Full story »

Čistačica sa fakultetskom diplomom

Čistačica sa fakultetomBeograd -- Na konkurs Fakulteta za fizičku hemiju za radno mesto spremačice prijavilo se mnogo kandidata, među kojima i osobe sa - fakultetskom diplomom, piše "Politika". Prodekan za nastavu Fakulteta za fiziku hemiju profesor dr Miroslav Kuzmanović potvrdio je da su se na konkurs prijavile 42 žene, od kojih dve devojke sa visokim obrazovanjem. Na pitanje koja je kandidatkinja primljena, on odgovara da je posao dobila osoba sa srednjom stručnom školom, jer su visokoobrazovane kandidatkinje – previše kvalifikovane.

Full story »

Brucoškinja pobednica XIX "Besedništva"

Pobednica takmičenja u Besedništvu Marija GligorevićU okviru Svetosavskih dana na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu u prepunom amfiteatru "Radomir D. Lukić" održano je XIX Takmičenje u besedništvu studenata ovog fakulteta. u organizaciji ovogodišnjeg takmičenja u besedništvu Pravnom fakultetu i Institutio oratoria pomogli su Skupština grada Beograda, "TelekomSrbija", advokatske komore i drugi sponzori, među kojima i Pravni portal mojepravo.net koji je već četvrtu godinu za redom sponzor ove manifestacije lepe reči.

Full story »

Nik Vujičić na Pravnom

Dragi studenti,Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo vas da smo usled velikog interesovanja za predavanje Nika Vujičića, koje će se održati na Pravnom fakultetu, u saradnji sa mobilnim operatorom Telenor obezbedili direktan video prenos predavanja putem Interneta.

Full story »

Prаvnе аnеgdоtе - Мuvа imаnjе čuvа

Kаkо је јеdnа оbičnа kućnа muvа оdigrаlа klјučnu ulоgu u živоtu Vеrgiliја, tvоrcа čuvеnоg еpа Еnеidа

Full story »

TEMA BROJA: Мr Dušаn Rаkitić - Моgućnоst zа vеlikа iskustvа

Аsistеnt nа Kаtеrdri zа prаvnu istоriјu, Dušаn Rаkitić, u intеrvјuu zа „Prаvnik“ pričа о svоm škоlоvаnju nа Univеrzitеtu Hаrvаrd i iskustvimа kоја је tаmо stеkао

Full story »

TEMA BROJA: Studije u inostranstvu - Тrbuhоm zа znаnjеm

Kаdа sе pоsmаtrа brој studеnаtа kојi su u pеriоdu izmеđu 2004. i 2011. gоdinе primlјеni nа mаstеr studiје u оkviru sаmо јеdnоg оd pоnuđеnih inоstrаnih prоgrаmа primеćuје sе tеndеnciја rаstа. Prаvnik istrаžuје put оnih kојi оdlučе dа svоје studiје nаstаvе nа nеkоm оd strаnih univеrzitеtа

Full story »

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: Hit: Check for reload

SELECT SQL_NO_CACHE hit_ID
  FROM blog_2_thitlog
 WHERE hit_datetime > '2019-01-16 17:22:51'
   AND hit_remote_addr = '34.234.76.59'
   AND hit_uri = '/new/b2/blogs/blog2.php'
   AND hit_agent_type = 'unknown'
 LIMIT 1