Category: Career support

Čistačica sa fakultetskom diplomom

Čistačica sa fakultetomBeograd -- Na konkurs Fakulteta za fizičku hemiju za radno mesto spremačice prijavilo se mnogo kandidata, među kojima i osobe sa - fakultetskom diplomom, piše "Politika". Prodekan za nastavu Fakulteta za fiziku hemiju profesor dr Miroslav Kuzmanović potvrdio je da su se na konkurs prijavile 42 žene, od kojih dve devojke sa visokim obrazovanjem. Na pitanje koja je kandidatkinja primljena, on odgovara da je posao dobila osoba sa srednjom stručnom školom, jer su visokoobrazovane kandidatkinje – previše kvalifikovane.

Full story »

Studenti žele da napuste Srbiju

Beograd -- Čak dve trećine studenata Beogradskog univerziteta razmišlja da napusti Srbiju posle završenih studija, piše "Danas".Broj akademaca koji svoju budućnost vide van granica naše zemlje raste iz godine u godinu, pokazuju rezultati istraživanja Marketing radionice Ekonomskog fakulteta.

Full story »

U Srbiji 760 hiljada nezaposlenih

Kako do poslaKragujevac - U Srbiji je trenutno bez posla oko 760 hiljada građana ali na evidenciji Nacionalne službe zapošljavanja ima i slučajeva da građani zapravo i ne žele da rade. Direktor te službe Dejan Jovanović kaže da je "reč o građanima koji ostvaruju pravo na neke privilegije ili imaju socijalna primanja koja bi izgubili kada bi se zaposlili" i dodaje da "to naravno ne umanjuje nezaposlenost u Srbiji gde ta stopa iznosi 16,6 odsto".

Full story »

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: Hit: Check for reload

SELECT SQL_NO_CACHE hit_ID
  FROM blog_2_thitlog
 WHERE hit_datetime > '2019-02-22 01:12:25'
   AND hit_remote_addr = '54.90.204.233'
   AND hit_uri = '/new/b2/blogs/blog2.php/career-support-1/'
   AND hit_agent_type = 'unknown'
 LIMIT 1