Categories: IT obuke, IT obuke na PF BG, IT obuke na PF UNION

IT sertifikacija u decembru na PFBG

Iskoristite mogućnost da u decembru steknete IT sertifikat Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i agencije Moje pravo. Za studente koji pre polaganja žele da steknu ili da obnove svoje znanja organizuje se IT obuka, a studenti koji smatraju da poseduju odgovarajući nivo IT znanja mogu da se prijava samo za polaganje ispita.

Full story »

EU: 10.000 ECDL sertifikata dnevno

Digitalna agenda EvropeU Dablinu je 13. oktobra 2011, potpredsednica Evropske Komisije i komesar Digitalne Agende Evrope, G-dja Neelie Kroes, otvorila World ECDL Forum naglašavajuci da "svaki evropljanin treba biti digitalno pismen" po dinamici od bar 10.000 sertifikovanih dnevno, da sve državne uprave trebaju imati dugoročni plan ove fundamentalne promene u društvu, kao i da je ECDL - European Computer Driving Licence široko prihvacen od strane Evropskih organa Uprave za odgovarajuci i vendorski nezavistan standard.

ECDL na PF u Beogradu - WORD

ECDL na Pravnom fakultetu u BeograduNovi ciklus obuka za rad na računaru s mogućnošću sticanja najpoznatijeg svetskog IT sertifikata (ECDL) počinje u ponedeljak 12.marta 2012. u 16:00h na Pravnom fakultetu u Beogradu obukom za modul Obrada teksta (MS Word). Svi studenti koji do kraja marta uplate barem jednu obuku i polaganje stiču mogućnost učešća u nagradnoj igri i osvajanja neke od nagrada.

Full story »

Druga dodela ECDL sertifikata na PF Union

ecdl na pf UnionDruga generacija studenata koji su pohađali obuke za rad na računara s uspehom su položili sve testove i stekli najpoznatiji IT diplomu - ECDL sertifikat. Drugu grupu činilo je 11 polanika koji su u novembru i decembru pohađali pripremnu nastavu za polaganje testova iz 4 ECDL modula. Studentima je sertifikate uručila prodekanica Pravnog fakulteta Union prof. dr Slađana Jovanović.

Dodela ECDL sertifikata na Pravnom fakultetu Union

ECDL na PF UnionPrva generacija studenata koji su pohađali obuke za rad na računara s uspehom su položili sve testove i stekli najpoznatiji IT diplomu - ECDL sertifikat. Prvu grupu činilo je 13 polanika koji su u aprilu i maju pohađali pripremnu nastavu za polaganje testova iz 4 ECDL modula.

Full story »

ECDL - Naučite Excel za tri dana

ms wordObuka za rad sa MS Excel počinje u ponedeljak 9.5.2011. u 16:00h na Pravnom fakultetu u Beogradu. Obuka traje tri dana (ukupno 12 časova). Cena obuke je 2.900 dinara. Članovi ELSA imaju popust na cenu obuke u iznosu od 30%.

Full story »

Obuka za MS Word na Pravnom fakultetu

ms wordObuka za rad sa MS Wordom počinje u ponedeljak 18.4.2011. u 16:00h na Pravnom fakultetu u Beogradu.  Polaznici obuke (ali i svi ostali koji već poseduju potreban nivo znanja) biće u mogućnosti da svoja znanja potvrde polaganjem ECDL testa za ovaj modul.

Full story »

Novi ciklus ECDL-a na PF u Bg

ECDL na Pravnom fakultetu u BeograduNovi ciklus obuka za rad na računaru s mogućnošću sticanja najpoznatijeg svetskog IT sertifikata (ECDL) počinje u ponedeljak 28.3.2011. u 16:00h na Pravnom fakultetu u Beogradu obukom za modul Internet i komunikacije.

Full story »

Obuka za MS PowerPoint na PF UNION

ECDL na Pravnom fakultetuU okviru pripreme za polaganje ECDL-a u petak, 11.3.2011. u 16:30h u računarskoj učionici na Pravnom fakultetu UNION počinje obuka za MS PowerPoint

Full story »

Obuka za MS Excel na PF u BG

ECDL na Pravnom fakultetuU okviru pripreme za polaganje ECDL-a u ponedeljak, 7.3.2011. počinje obuka za MS Excel , traje 12 časova i održava se u terminu od 16:00- 18:30 h u računarskoj učionici Pravnog fakulteta.

Full story »

ECDL na PF Union

ECDL na Pravnom fakultetuPočetak ECDL obuka i sertifikacije na PF UNION predviđen je za utorak 22.2.2011. u 16:30h.

Full story »

ECDL na PF u Beogradu

ECDL na Pravnom fakultetuNastavak ECDL obuka i sertifikacije na PF u Beogradu predviđen je za ponedeljak 21.2.2011. u 16:30h kada počinje obuka za modul Korišćenje računara i upravljanje datotekama.

Full story »

ECDL - Novi ciklus obuka

ECDL na Pravnom fakultetuObuka za MS Access počinje u ponedeljak, 6.12.2010., traje 12 časova i održava se u terminu od 16:00- 18:30 h u računarskoj učionici Pravnog fakulteta.

Full story »

Super organizovano

Ecdl na Pravnom fakultetuKurs ECDL-a na Pravnom je super organizovan i toplo svima preporucujem da diplomu steknu bas tu. Profesori su odlicni, strpljivi, i sto je najvaznije na svima razumljiv i interesantan nacin prenose znanje, tako da i oni koji nemaju mnogo iskustva sa IT, lako ce poloziti sve testove.
Druzenje i pozitivna atmosfera su takodje razlog da svi koji zele da spoje lijepo i korisno dodju na Pravni u 16h!
Veliki pozdrav sadasnjim i buducim polaznicima - na pravom ste mjestu!

Tamara

Neophodan pri zapošljavanju

ECDL na Pravnom fakultetuPozdrav pravnicima i svima koji dolaze sa drugih fakulteta!

Ecdl kurs je odličan, a naučićete puno iako mislite da već znate word, exel, power point i dr. module.

Svakako je važno da ćete se osposobiti za rad na računaru jer se sve više traži ecdl pri zapošljavanju i da će Vam u tome pomoći predusretljivi profesori i naučiti Vas da upotrevljavate pravilno svoje znanje.

P.s.
Meni je bilo zaista zadovoljstvo da budem deo ecdl programa, i šaljem pozdrave i zahvalnost profesorima i grupi!

Mina

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: Hit: Check for reload

SELECT SQL_NO_CACHE hit_ID
  FROM blog_2_thitlog
 WHERE hit_datetime > '2019-02-22 01:09:53'
   AND hit_remote_addr = '54.90.204.233'
   AND hit_uri = '/new/b2/blogs/blog2.php/it_obuke/'
   AND hit_agent_type = 'unknown'
 LIMIT 1