Category: IT obuke na PF BG

IT sertifikacija u decembru na PFBG

Iskoristite mogućnost da u decembru steknete IT sertifikat Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i agencije Moje pravo. Za studente koji pre polaganja žele da steknu ili da obnove svoje znanja organizuje se IT obuka, a studenti koji smatraju da poseduju odgovarajući nivo IT znanja mogu da se prijava samo za polaganje ispita.

Full story »

ECDL na PF u Beogradu - WORD

ECDL na Pravnom fakultetu u BeograduNovi ciklus obuka za rad na računaru s mogućnošću sticanja najpoznatijeg svetskog IT sertifikata (ECDL) počinje u ponedeljak 12.marta 2012. u 16:00h na Pravnom fakultetu u Beogradu obukom za modul Obrada teksta (MS Word). Svi studenti koji do kraja marta uplate barem jednu obuku i polaganje stiču mogućnost učešća u nagradnoj igri i osvajanja neke od nagrada.

Full story »

ECDL - Naučite Excel za tri dana

ms wordObuka za rad sa MS Excel počinje u ponedeljak 9.5.2011. u 16:00h na Pravnom fakultetu u Beogradu. Obuka traje tri dana (ukupno 12 časova). Cena obuke je 2.900 dinara. Članovi ELSA imaju popust na cenu obuke u iznosu od 30%.

Full story »

Obuka za MS Word na Pravnom fakultetu

ms wordObuka za rad sa MS Wordom počinje u ponedeljak 18.4.2011. u 16:00h na Pravnom fakultetu u Beogradu.  Polaznici obuke (ali i svi ostali koji već poseduju potreban nivo znanja) biće u mogućnosti da svoja znanja potvrde polaganjem ECDL testa za ovaj modul.

Full story »

Novi ciklus ECDL-a na PF u Bg

ECDL na Pravnom fakultetu u BeograduNovi ciklus obuka za rad na računaru s mogućnošću sticanja najpoznatijeg svetskog IT sertifikata (ECDL) počinje u ponedeljak 28.3.2011. u 16:00h na Pravnom fakultetu u Beogradu obukom za modul Internet i komunikacije.

Full story »

Obuka za MS Excel na PF u BG

ECDL na Pravnom fakultetuU okviru pripreme za polaganje ECDL-a u ponedeljak, 7.3.2011. počinje obuka za MS Excel , traje 12 časova i održava se u terminu od 16:00- 18:30 h u računarskoj učionici Pravnog fakulteta.

Full story »

ECDL na PF u Beogradu

ECDL na Pravnom fakultetuNastavak ECDL obuka i sertifikacije na PF u Beogradu predviđen je za ponedeljak 21.2.2011. u 16:30h kada počinje obuka za modul Korišćenje računara i upravljanje datotekama.

Full story »

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: Hit: Check for reload

SELECT SQL_NO_CACHE hit_ID
  FROM blog_2_thitlog
 WHERE hit_datetime > '2019-02-20 01:56:32'
   AND hit_remote_addr = '34.203.28.212'
   AND hit_uri = '/new/b2/blogs/blog2.php/it_obuke/it_pfbg/'
   AND hit_agent_type = 'unknown'
 LIMIT 1