Tags: mujovic

Sud časti ostao bez kvoruma

pravniSjednica Suda časti ni juče nije održana jer se umjesto sedam, pojavilo samo dva člana - predsjednik dr Velimir Rakočević i dr Savo Laušević, kao i sekretar Suda Ljiljana Jovanović. Sud ima sedam članova i za odlučivanje je potrebno da sjednici prisustvuju najmanje četvorica, piše Pobjeda.

Full story »

Odbačene anonimne prijave protiv dekana Mujovića

mujovic Zamjenik specijalnog državnog tužioca Mira Samardžić ocijenila je da nema osnovane sumnje za pokretanje postupka protiv dekana Pravnog fakulteta u Podgorici dr Ranka Mujovića. Tužiteljka Samardžić je obavijestila dekana Mujovića da je Odjeljenje za suzbijanje organizovanog kriminala provjerilo navode anonimnih prijava i riješilo da nije bilo elemenata krivičnog djela koja su se Mujoviću stavljala na teret.

Full story »

Za nauk neposlušnima

mujovicDekan Pravnog fakulteta Ranko Mujović opet je zaslužio sliku u novinama. A malo je falilo da se zaboravi da je početkom ove godine crnogorsko tužilaštvo protiv njega pokrenulo pretkrivični postupak, na osnovu anonimne dojave koja ga tereti, između ostalog, za korupciju i falsifikovanje ocjena i diploma.

Full story »

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: Hit: Check for reload

SELECT SQL_NO_CACHE hit_ID
  FROM blog_2_thitlog
 WHERE hit_datetime > '2019-02-17 06:38:53'
   AND hit_remote_addr = '18.212.206.217'
   AND hit_uri = '/new/b2/blogs/blog2.php/mujovic:'
   AND hit_agent_type = 'unknown'
 LIMIT 1