Categories: PF u Beogradu, Dešavanja, S foruma

Za studente PF u BG i PF Union 40% jeftinije IT obuke u avgustu

IT sertifikat za studente PravnogSaradnja agencije Moje pravo sa PF u Beogradu i PF Union omogućila je značajno jeftinije IT obuke za studente, pa su tako letnij kursevi čak 40 % jeftiniji od dosadašnjih obuka.
Drugi ciklus obuka za rad na računaru održaće se u periodu od 31.7.2013. -14.8.2013. godine.

Full story »

40 % jeftinije IT obuke na Pravnom u julu

IT sertifikat za studente PravnogSaradnjom Pravnih fakulteta i agencije Moje pravo omogućene su značajno jeftinije IT obuke za studente, pa su tako letnij kursevi čak 40 % jeftiniji od dosadašnjih obuka. Studenti se mogu opredeliti za obuku za sva četiri modula ili za obuke pojedinačnih modula po sopstvenom izboru. U slučaju većeg broja prijavljenih, prednost će imati student koji se opredele za pohađanje sva 4 modula.

Full story »

Brucoškinja pobednica XIX "Besedništva"

Pobednica takmičenja u Besedništvu Marija GligorevićU okviru Svetosavskih dana na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu u prepunom amfiteatru "Radomir D. Lukić" održano je XIX Takmičenje u besedništvu studenata ovog fakulteta. u organizaciji ovogodišnjeg takmičenja u besedništvu Pravnom fakultetu i Institutio oratoria pomogli su Skupština grada Beograda, "TelekomSrbija", advokatske komore i drugi sponzori, među kojima i Pravni portal mojepravo.net koji je već četvrtu godinu za redom sponzor ove manifestacije lepe reči.

Full story »

TEMA BROJA: Мr Dušаn Rаkitić - Моgućnоst zа vеlikа iskustvа

Аsistеnt nа Kаtеrdri zа prаvnu istоriјu, Dušаn Rаkitić, u intеrvјuu zа „Prаvnik“ pričа о svоm škоlоvаnju nа Univеrzitеtu Hаrvаrd i iskustvimа kоја је tаmо stеkао

Full story »

TEMA BROJA: Studije u inostranstvu - Тrbuhоm zа znаnjеm

Kаdа sе pоsmаtrа brој studеnаtа kојi su u pеriоdu izmеđu 2004. i 2011. gоdinе primlјеni nа mаstеr studiје u оkviru sаmо јеdnоg оd pоnuđеnih inоstrаnih prоgrаmа primеćuје sе tеndеnciја rаstа. Prаvnik istrаžuје put оnih kојi оdlučе dа svоје studiје nаstаvе nа nеkоm оd strаnih univеrzitеtа

Full story »

Intеrvјu: Zоrаnа Маrkоvić - Prilikа kао uzrоk zа kоrupciјu

Zоrаnа Маrkоvić, dirеktоrkа Аgеnciје zа bоrbu prоtiv kоrupciје, zа „Prаvnik“ gоvоri о studеntskim dаnimа nа Prаvnоm fаkultеtu, sаdаšnjеm rаdu u Аgеnciјi i stаnju kоrupciје u Srbiјi

Full story »

Stеlinе nаgrаdе - Nајbizаrniјi sudski slučајеvi

Rоbеrt Rајs je tužiо zаtvоr u Јuti јеr mu niје dао dа nа miru ispоlјаvа svојu vаmpirsku vеrоispоvеst; sudiја Rој Pirsоn tužiо је hеmiјsku čistiоnicu zbоg vеlikih dušеvnih bоlоvа nа prеkо 65 miliоnа dоlаrа јеr mu је izgubilа fаrmеrkе

Full story »

(Nе)pоznаti prаvnici, 2. dео - Еntuziјаsti prаvа u svеtu šоu-biznisа

U novom Pravniku nastavljamo priču iz prošlog broja o brojnim slavnim ličnostima koje su studirale na pravnim fakultetima. Ovoga puta čitajte o pravnicima koji su se proslavili u svetu šou biznisa.

Full story »

Veliko interesovanje za upis na prava i ekonomiju

Upis na pravni fakultetPrijava kandidata za upis na fakultete Beogradskog univerziteta počela je juče i trajaće tri dana. Najveće interesovanje vlada za Pravni, Ekonomski, Filološki i Fakultet za bezbednost, dok su maturanti najmanje zainteresovani za Fizičku hemiju, Fizički i Veterinarski fakultet. Mesta na Beogradskom univerzitetu ima za 14.406 studenata i to za 9.288 budžetskih i 5.118 samofinansirajućih.

Full story »

Sima Avramović novi dekan PF u BG

Sima AvramovićKomisija za utvrđivanje predloga kandidata za izbor dekana i članova Saveta Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu objavila je rezultate glasanja članova Nastavno-naučnog veća, koje je održano 18. 06. 2012. godine. Prema rezultatima glasanja, za dekana Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, utvrđen je predlog: dr Sima Avramović, redovni profesor.

Full story »

ECDL na PF u Beogradu - WORD

ECDL na Pravnom fakultetu u BeograduNovi ciklus obuka za rad na računaru s mogućnošću sticanja najpoznatijeg svetskog IT sertifikata (ECDL) počinje u ponedeljak 12.marta 2012. u 16:00h na Pravnom fakultetu u Beogradu obukom za modul Obrada teksta (MS Word). Svi studenti koji do kraja marta uplate barem jednu obuku i polaganje stiču mogućnost učešća u nagradnoj igri i osvajanja neke od nagrada.

Full story »

Obaveštenje o neradnim danima za studente PF u BG

Obaveštavaju se studenti da je odlukom Vlade Republike Srbije 17. februar 2012. godine proglašen neradnim danom. Shodno tome ispiti iz svih predmeta koji su zakazani za 17. februar 2012. odlažu se za 21. februar 2012. godine u isto vreme.

Full story »

Veliki studentski horoskop (prilagođen novom nastavnom planu i programu)

Pravnik - list studenata Pravnog fakulteta u Beogradu je i u ovoj akademskoj godini sa vama. Uskoro ćemo vas obradovati novim brojem, a dok ga čekate zabavite se uz studentski horoskop inspirisan izmenama nastavnog plana i programa.

Full story »

Intervju: prof. dr Goran Ilić - Nesuđeni pravnik u Ustavnom sudu

Prof. Goran Ilić za Pravnik priča o svojim studentskim danima, zaposlenju na Pravnom fakultetu, angažmanu u Ustavnom sudu Srbije kao i o činjenicama koje su presudno uticale da od osobe koja nije želela da upiše studije prava postane jedan od najcenjenijih stručnjaka u zemlji.

Full story »

Erazmus Mundus programi - Znanjem u Evropu

Erazmus Mundus je globalna verzija Erazmus programa (koji funkcioniše na nivou EU) koji u svoje programe razmene uključuje studente i nastavnike iz celog sveta. Zamišljen je kao program podrške saradnji i mobilnosti u visokom obrazovanju kroz promovisanje i unapređivanje najkvalitetnijih evropskih master i doktorskih studija.

Full story »

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: Hit: Check for reload

SELECT SQL_NO_CACHE hit_ID
  FROM blog_2_thitlog
 WHERE hit_datetime > '2019-02-17 20:59:22'
   AND hit_remote_addr = '54.90.204.233'
   AND hit_uri = '/new/b2/blogs/blog2.php/pfbeograd/'
   AND hit_agent_type = 'unknown'
 LIMIT 1