Tags: upis

Uslovni upis sa 48 bodova

Uslovi upisaBeograd -- Dogovorićemo hitno sa fakultetima da studente upišu uslovno, sa 48 bodova kao granicom za budžet, kaže Slobodan Stupar, pomoćnik ministra za visoko obrazovanje. On objašnjava da iako zakon koji to predviđa još nije izglasan u Skupštini, kada ga izglasaju, takav upis će samo i zvanično biti potvrđen.

Full story »

Za upis godine dovoljno 48 bodova

Upis na fakultetPrihvaćen predlog studenata da uslov za upis godine ostane 48 bodova i šest ispitnih rokova. Izmene Zakona po skrćenom postupku, u roku od 15 dana. Rektorski savet, Konferencija Univerziteta Srbije i Predsedništvo Studentske konferencije Univerziteta Srbije prihvatili su predlog studenata da uslov za upis godine ostane 48 bodova i šest ispitnih rokova. Predstavnici Ministarstva prosvete kažu da je moguće da se po skraćenom postupku izvrše izmene Zakona u roku od 15 dana. Do tada profesori očekuju dopis Ministarstva kako bi uslovno upisivali studente, pošto upis počinje za sedam dana.

Prijemni za fakultete od 30. juna do 2. jula

Prijavljivanje za upis brucoša na osnovne studije trajaće od 25. do 27. juna ...
Oko 85 odsto maturanata u Srbiji je odlučilo šta će studirati, 10 odsto se dvoumi, dok 4,35 odsto nema nikakvu ideju o tome, pokazalo je istraživanje sajta prijemni.infostud.com. Podnošenje dokumenata za upis na osnovne studije fakulteta BU trajaće od 25. do 27. juna, dok će prijemni biti od 30. juna do 2. jula.

Full story »

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: Hit: Check for reload

SELECT SQL_NO_CACHE hit_ID
  FROM blog_2_thitlog
 WHERE hit_datetime > '2019-02-22 05:00:38'
   AND hit_remote_addr = '34.228.115.216'
   AND hit_uri = '/new/b2/blogs/blog2.php/upis:'
   AND hit_agent_type = 'unknown'
 LIMIT 1