Katolička Kama sutra

by admin Email

Varšava - Poljska katolička crkva prošlog meseca izdala je knjigu o seksu. Knjiga oca Ksaverija Knoca veliča seks kao oružje muškarca katolika, predstavlja ga kao ljubav prema Bogu i upoređuje sa fudbalom. Knjiga „Seks kakav ne poznajete, za supružnike koji vole Boga“ predstavljena je u sedištu poljske Biskupske konferencije, kako bi se istakla podrška vrha poljske crkve.

Procitaj

- U Crkvi se o seksu često govori samo negativno. Knjigom sam želeo da odbacim sve negativno, pa seks upoređujem s fudbalskom utakmicom. Prekršaji su zabranjeni, a seks su, u stvari, utakmice različitih liga. Mogu biti divne kao Premijer liga ili dosadne kao lokalna utakmica - rekao je otac Knoc.

Seks je, rekao je sveštenik, raj na zemlji.

- Pitali su me da li je u redu milovanje koje neki povezuju s masturbacijom. Da se približite Bogu, ne treba ići na hodočašće ili izmoliti dve-tri molitve. Možete se i poljubiti ili pomaziti te ćete tako biti bliže Bogu - kaže otac. Muž je dužan da se pobrine da i žena uživa u polnom odnosu, a stimulisanje njenih erogenih zona važno je oružje muškarca katolika, kaže otac u knjizi, koja je već prozvana katoličkom Kama sutrom, a hiljade ljudi hrli u Knocovu crkvu.

AUTOR: R. D.
Izvor: Danas

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: DataObjectCache::get_by_ID()

SELECT *
  FROM blog_2_titems__item
 WHERE (post_ID = 739)
 ORDER BY post_ID