Category: Ostalo

Ostavio automobil na šinama

by admin Email

Automobil VS. vozBeograd -- Na putnom prelazu na delu barske pruge između Lazarevca i Lajkovca putnički voz iz Beograda naleteo je na auto koji je vozač napustio jer je ostao bez goriva.Incident se dogodio u 12.45 časova, a putni prelaz je obezbeđen svetlosno-zvučnom signalizacijom. Prema prvim procenama, "Železnice Srbije" su pretrpele materijalnu štetu od oko 70.000 evra, jer je prilikom naleta na automobil oštećena lokomotiva, ali je i u potpunosti uništena kućica putnog prelaza, sa svim unutrašnjim uređajima. Uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a i Komisija za isleđenje vanrednih događaja stanice Lajkovac, a prekid saobraćaja je trajao 70 minuta.

Full story »

Azra - Kao i jucer

by admin Email

 

Mađarska uvozi "hamburger porez"

by admin Email

BUDIMPEŠTA - Mađarski parlament odobrio je danas uvođenje takozvanog hamburger poreza, koji će se od septembra primenjivati na sva pića i hranu sa visokom količinom šećera, soli i kofeina.Skupština u kojoj partija konzervativnog premijera Viktora Orbana ima dvotrećinsku većinu, usvojila je ovu meru sa 255 glasova za, 54 protiv i 36 uzdržanih.

Full story »

Multitasking

by admin Email

Vino za bolji seksualni život žena

by admin Email

Crno vino i sexŽene koje redovno piju crveno vino imaju bolji seksualni život, tvrdi istraživanje italijanskih naučnika. Studija sprovedena među ženama u Toskani otkrila je da jedna ili dve čaše vina dnevno mogu doprineti znatno boljem i uzbudljivijem životu u spavaćoj sobi.
Istraživači su ispitali 800 žena starosti između 18 i 50 godina o njihovom seksualnom zadovoljstvu.

Full story »

Good Night Kiss Game

by admin Email

Romantični izlazak najbolji je kada se završi poljupcem za laku noć. Još kada te poljupce treba ukrasti ispred nosa roditelja... Samo pazite, njen tata je vrlo nezgodan čovek.

Full story »

Ekološka kesa za čips preglasno šuška?

by admin Email

Ideja o samorazgradivosti kese za grickalice bila je odlična, ali je njeno sprovođenje pod znakom pitanja zbog toga što inovatori nisu predvideli da zvuk njenog šuškanja nadmašuje zvuke sa ulice. Ideja je bila izvanredna - proizvesti kesicu za čips koja se u samo nekoliko sedmica sama razgrađuje.

Full story »

Naučnici predlažu put na Mars samo u jednom pravcu

by alien Email

Kolonizacija Marsa mogla bi da bude mnogo brža i ekonomičnija ukoliko bi se astronauti ponašali kao prvi doseljenici u Severnu Ameriku – bez želje da se ikada više vrate na matičnu planetu Zemlju, navode dva američka naučnika.

Full story »

Tinejdžerka plovila oko sveta

by admin Email

Sidnej - Australijska tinejdžerka završila je plovidbu oko sveta, stigavši u sidnejsku luku posle solo putovanja koje je trajalo 7 meseci bez prekida i ičije pomoći. Džesika Votson (16) je najmlađa osoba koja je do sada plovila sama, ali njeno putovanje ne može postati rekord zbog putanje kojom je išla i njenih godina.

Ona je jahtom plovila oko južnog dela Zemlje, pored vrhova Južne Amerike i Afrike, duž jugoistočne obale Australije i oko Tasmanije, naveo je Rojters.

Podsećamo Vas da je 2009. godine sud u Utrehtu e zabranio trinaestogodišnjoj Holanđanki Lauri Deker da sama krene jedrilicom na put oko sveta i privremeno, na dva meseca, preuzeo starateljstvo nad Laurom zbog toga što su je roditelji podržavali u nameri da oplovi svet.
Tekst se nalazi ovde

Koliko je star Vaš mozak

by admin Email

Kazne za vozače koji ne govore engleski

by alien Email

Šef policije Dalasa izvinio se stanovnicima tog grada kada je primijetio da ih je 39 kažnjeno zbog lošeg znanja engleskog jezika.

Full story »

Rekvijem u pesku

by admin Email

Pobednica ukrajniskog "I got talent" Ksenija Simonova nesumljivo je umetnički naderana.

Svojom fascinantnom tehnikom slikanja u pesku, ispričala nam je dirljivu ratnu tragediju o pogibiji mladog vojnika i samoći mlade devojke i njihovog deteta.

Životna situacija u kojoj se na žalost, prepoznaju mnogi: ne samo potomci mnogobrojnih ukrajinskih žrtava II svetskog rata, već i deca i majke sa naših prostora koje je slična tužna sudbina zadesila 90-tih godina prošlog veka.

Full story »

Život u SAD mu preskup pa traži deportaciju

by alien Email

Ilegalni imigrant iz Gvatemale zatražio je od policajaca američke države Masačusets da ga deportuju pošto u SAD nije uspijevao da sastavi kraj s krajem.

Full story »

Paragraf - evaluacija

by admin Email

Don LaFontaine

by admin Email


750,000 televizijskih spotova, 5,000 filmskih trailera, 1 glas - Don LaFontaine - najpoznatiji glas reklama.

Full story »

Dve trećine Srba zadovoljno svojim seksualnim životom

by admin Email

Dve trećine stanovnika Srbije zadovoljno je svojim seksualnim životom, prosečna dužina trajanja seksualnog odnosa između partnera u našoj zemlji je 15 minuta, mada su žene manje zadovoljne svojim seksualnim životom u nego muškarci, rezultat je istraživanja koje je obavila farmaceutska kompanija „Bajer”.

Full story »

Političko besedništvo socijalizma

by admin Email

Budite ne tren socijalistički rukovodilac; koristeći ovu tabelu sastavite svoj govor i objavite ga na forumskoj temi Isprazni govor

Odlomak iz knige Rhetorike techne, prof. dr Sime Avramovića:

Do koje mere je išla ova zloupotreba retorike pomoću socijalističkih mantri, izvanredno ilustruje jedna tabela, koja je potekla iz poljskog lista Zycie Warszawy, a sastavili su je varšavski studenti kao osobeni vid kritike ispraznosti socijalističkog besedništva. (Kod nas je tu tabelu prvi preneo 1981. godine zagrebački magazin Start)

Full story »

Pogodi ko sam

by admin Email


Ovo je 41. pitanje iz naše forumske igre Pogodi ko sam.
Kada odgovorite na ovu, ostala pitanja možete naći na

ovoj forumskoj temi

Full story »

Osvojite ga pomoću horoskopa

by admin Email

Tražite onog pravog? Veza vam nije uspjela jer ste naprosto prerazličiti (ili preslični)? Mislite da vas ne voli onako kako biste vi htjeli?

Full story »

Seks ikone i njihovi zodijački znaci

by admin Email

Malo je žena koje se mogu pohvaliti takvim putenim usnama, misterioznim pogledom i zavodljivom figurom, ali ovi atributi nisu jedino što je doprinelo seksepilu Anđeline Džoli. U pitanju je specifičan senzibilitet njene ličnosti, jer sve u vezi sa Endži govori samo jedno: “Bad, bad girl”.

Full story »

Parlament raspravljao o dečjem rođendanu

by admin Email

Stokholm - Švedski parlament dospeo je u žižu javnosti odlučivši da raspravlja o problemu osmogodišnjeg dečaka koji na svoju rođendansku žurku nije pozvao dvojicu školskih drugova.

Full story »

Galerija naših avatara

by admin Email

Čuvajte svoje penise

by admin Email

Kradljivice penisa

Pogledaj reakcije na ovu temu i na forumu mojepravo.net

Nakon što im je zbog praktovanja magije pretila opasnost od linča, policija u Kongu privela je trinaest vračeva koji se sumnjiče da su magijom pokušavali ukrasti ili smanjiti penise.

Ovakvi slučajevi česti su u Zapadnoj Africi, gde je rašireno verovanje u tradicionalne religije i veštičarenje i gde još uvek postoje ritualna ubistva.

Full story »

Stil ljubljenja po horoskopskim znakovima

by admin Email

kiss Neke osobe smatraju kako poljubac treba biti fizičko iskustvo, dok neke osobe jednostavno poljupcem izražavaju emocije i svoju bliskost s partnerom. Doživljaj poljupca ovisi i o horoskopskom znaku, evo što možete očekivati.>

Full story »

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: Hit: Check for reload

SELECT SQL_NO_CACHE hit_ID
  FROM blog_2_thitlog
 WHERE hit_datetime > '2019-02-20 20:39:11'
   AND hit_remote_addr = '54.226.23.160'
   AND hit_uri = '/new/b2/blogs/blog7.php/main-2/'
   AND hit_agent_type = 'unknown'
 LIMIT 1