Seksualni vodič za djevojke iz 1894

by admin Email

Danas je dobar seks preduvjet za dugu i sretnu vezu. Knjižare i internetske stranice prepune su savjeta kojibi trebali poboljšati veze i seksualne odnose.

No u viktorijansko doba na seks se gledalo kao na nešto ''odbijajuće i bolno''. Davne 1894. godine vikarova žena Ruth Smythers napisala je vodič za seks kako bi pripremila mlade dame na to ''zastrašujuće'' iskustvo, piše The Sun.

Njezin glavni savjet bio je: ''Dajte malo, dajte rijetko i iznad svega - dajte nerado''.

Procitaj

Vodič između ostalog donosi i ove savjete:

Pametna mlada supruga dopustit će najviše dva seksualna odnosa tjedno (nakon nekog vremena taj će broj pokušati smanjiti).

Glumljenje bolesti, pospanosti i glavobolje ženini su najbolji prijatelji.

Većina muškaraca po prirodi je perverzna, i kada bi imali šansu, upustili bi se u niz odbijajućih radnji, poput abnormalnih položaja.

Sebičan i seksu sklon suprug lako će iskoristiti svoju ženu. Ključno pravilo braka koje se nikako ne smije zaboraviti je: dajte malo, dajte rijetko i iznad svega - dajte nerado. Inače će se nešto što je mogao biti pristojan brak pretvoriti u orgiju seksualne požude.

Pametna žena nikad neće dopustiti mužu da vidi njeno golo tijelo, te nikada neće dopustiti da muškarac pokaže svoje golo tijelo njoj.

Mnoge su žene otkrile kako je korisno imati spavaćicu od debele tkanine i pidžamu za svog muža - koje se ne smiju ukloniti tijekom seksualnog čina. Tako će se pokazivanje gole kože svesti na minumum.
Pametne žene znaju da je seks nešto što treba izbjegavati

Kada legne u krevet, žena treba ugasiti svjetlo i biti tiha kako ne bi privukla muža.

Ako se to ipak dogodi, treba mirno ležati, jer optimističan suprug bi pokretanje tijela mogao protumačiti kao seksualno uzbuđenje.

Seks, ako se ne može spriječiti, trebao bi se prakticirati u potpunoj tami.

Muževe se ne smije poticati - golotinja, razgovaranje o seksu, čitanje priča o seksu, gledanje fotografija i crtanje seksualnih slika su odvratne navike koje će muškarac lako steći ako mu se to dopusti.

Ako je muž pokuša poljubiti, žena treba lagano okrenuti glavu kako bi joj poljubac pao nedužno na obraz. Ako joj muž podigne spavaćicu ili je pokuša poljubiti, žena treba brzo spustiti spavačicu, dignuti se iz kreveta i reći kako mora na toalet.

Ako je muž pokuša zavesti pohotnim riječima, pametna će se žena dosjetiti nekog neseksualnog pitanja koje će mu postaviti.

Žena mora biti potpuno mirna tijekom seksualnog čina. Mirno će ležati i bez obzira na okolnosti neće uzdisati ili stenjati tijekom odnosa.

Nakon što je muž završio, pametna će ga žena odmah početi gnjaviti sitnim zadacima koje želi da napravi sljedećeg jutra.

Pametne žene uvijek traže nove metode kojima će obeshrabriti muža ili mu uskratiti seks.

Do desete godišnjice braka mnoge će žene završiti s rađanjem i postići krajnji cilj ukidanja svakih daljnjih seksualnih odnosa s mužem.

An unexpected error has occurred!

If this error persists, please report it to the administrator.

Go back to home page

Additional information about this error:

MySQL error!

MySQL server has gone away(Errno=2006)

Your query: DataObjectCache::get_by_ID()

SELECT *
  FROM blog_2_titems__item
 WHERE (post_ID = 555)
 ORDER BY post_ID