Mojepravo.net   Pravni adresar   Dešavanja   Pravna literatura   E-kolumne   Studentski blog   Moj fakultet ZABAVA|    * Humor   * Igrice   * Telo i um  

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Pravila foruma


Jedna od osnovnih ideja ovoga porta je podizanje pravne kulture, a ona podrazumeva visoku svest građana da se za pravna pitanja angažuju profesionalci koji su za to i kvalifikovani i koji su odgovorni za svoj rad.

Stoga je i smisao ovog foruma da dobijete samo osnovne informacije o vašim pravnim problemima, a nikako da one zamene angažovanje stručnih lica u rešavanju tih problema.

Odgovori koji dobijate na ovom forumu ni u kom slučaju ne mogu nadomestiti angažovanje advokata, niti autori odgovora i urednik foruma snose odgovornost za posledice Vašeg rukovađenja ovde iznetim stavovima.

Pokušaćemo da Vam pomognemo našim viđenjima Vašeg problema, ali najdobronamerniji savet koji Vam možemo dati jeste da u daljim fazama obavezno angažujete advokata ili se obratite službi Pravne pomoći.Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Pronađi:
Autoru Poruka
 Tema posta: Хитне мере или повраћај струје у пређашње стање
PostPoslato: Nedelja,28.1.2018. 01:10:26 
Pismeni član
OffLine
Profil
Pošalji privatnu poruku

Pridružio se: Sreda,16.2.2011. 20:49:54
Postovi: 13
Хитне мере или повраћај струје у пређашње стање молим вас за форму писања и цлан на који се позивам када се будемо обратили другом суду у Београду
Зовем се Павловић Косара , мој проблем је настао са електродистрибуцијом на Бановом Брду још 2010 год. смо купили у Старом Железнику у заједничком дворишту један стамбени објекат са струјом.Ми смо исплатили дуг од 100.000 динара ,по исплати дуга старог власника преведена је струја на моје име.ЕДБ бројило је било у реду јер ако није било у реду како је регистровало толику потрошњу.
У објекат се нисмо ни уселили јер је био за адаптацију.Ми смо тада били позвани од стране службе контроле да уплатимо бели картон што смо и учинили то је било 18.03.2011. год. а ми смо уплатили бели картон 22.03.2011. год.
Остали смо без струје наводно због неисправног броила и дуга.Сада даље направљена је цела режија комшије из дворишта са његовим пријатељем који ради у дистрибуцији како да нам онемогуће да адаптирамо свој стан и тако да нас оставе без струје тако да им је и успела режија.Служба контроле испод Плавог Моста укида напон са стуба а овај комшија из дворисшта користи када је када је кабал без напона и одсеца кабал од конзоле до нашег стана.
Долазим до Бановог Брда и интервенишем враћа се напон на стуб али овај мој дворишни комшија сада неда да иде кабал преко његовог крова.
Излазиле су комисије разне са Бановог Брда али сада кажу да они не могу да ми помогну ништа јер овај не да да му кабл прелази преко крова, па ми рекоше да ће они чак и да туже дотичног.
Напомињем купњен је објекат са струјом где је протицала струја 35 година.Комшија пише допис електродистрибуцији како смо ми у имовинско правним тужбама па ови једва дочекаше то па да ме пошаљу на суд.
Мој дворишни комшија је могао да напише свашта да сам убила некога па да одем и у затвор.
Тврдим под материјалном и моралном одговорношћу да то нема никакве везе са тачношћу нити имам ја зашто да се ја спорим са њима.Уместо да ме дистрибуција заштити као свог редовног потрошача то им је и уговорна обавеза а они ме туже јер им не плаћам струју на мртво бројило кроз које не тече струја.
Када ми доведу струју у пређашње стање ја ћу тада да плаћам таксу на бројило као и потрошену струју.Тражила сам пријем код директора Јекнић Драгана ,писала по ко зна колико пута ,тражила да ме не малтретирају ,ни психички ни финансиски тужећи и пријављивајући ме извршитељима узимајући од пензије до сада 70.000 дин. али краја томе не видим.
Уместо помоћи и престанка тужби по њихомом налогу а преко извршитеља човек ми одјави струју 26.05.2017. год али сада каже у допису од 01.06.2017 год. да је одјавио 26.01.2017.год што није тачно јер се да видети из матичног податка за потрошаче где стоји када је одјава струје 26.05.2017. год и година дана тек истиче 25.05.2018.год.
У овом допису његовом још ми пише да је истекла година дана што уопсте није тачно и да се обратим Господар Јевремовој и да тражим услове за поновно увођење струје.Ја само знам једно да сам купила објекат са струјом , да никакве преправке нисам радила , да се струјомер налазио на мојем објекту са спољне стране , да је ту протицала струја пуних 35 година и тражим да ми се струја доведе у пређашње стање јер сам објекат и купила са струјом.
Иако у извештају контроле стоји да је бројило неисправно па молим вас ако је неисправно како је откуцавало толику потрошњу струје коју сам у датом року исплатила.Нека друга њихова служба већ не знам која рекоше да би требало измештање мерног места а ту требају некакве бандере , то ме не занима јер ја само знам да хоћу струју у објекат који је купљен са струјом.
Претходни власници су пре мене радили свашта то се да видети из извештаја они су могли и да дугују 100.000 дин. а да им није нико укинуо струју јер очигледо је ту била веза комшиског пријатеља а самном старом и тешко болесном женом
Оставише ме без струје,опљачкаше за 70.000 дин. и дуже још за остатак дуга од 30.000. дин.
У извештају где су ми тражили бели картон 18.03.2011. год . ја сам га уплатила 22.03.2011.год. Пре неколико дана је дистрибуција скинула бројило са зида.
У једном допису још и пишу да немам струју више год. али не мојом кривицом већ њиховом јер они су били ти који су помогли комшији искључивањем кабла са напона да и пресече кабл.
Још и служба контроле испод Плавог Моста пишу да се сумља на крађу струје па молим Вас који је мој интерес да крадем струју у објекат који треба тек да се адаптира да би могло тек у њему да се живи.
Извештај од Градске чистоће да објекат није још за становање јер прокишњава
и неуслован је за живљење, струје већ пуних 6 год. нема.
У нади да ћете ово моје обраћање вама добро размотрити пријатељски вас поздрављам.


Vrh
   
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Idi na:  Powered by phpBB © phpBB Group
Mojepravo.net 2010