Mojepravo.net   Pravni adresar   Dešavanja   Pravna literatura   E-kolumne   Studentski blog   Moj fakultet ZABAVA|    * Humor   * Igrice   * Telo i um  

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Pravila foruma


Jedna od osnovnih ideja ovoga porta je podizanje pravne kulture, a ona podrazumeva visoku svest građana da se za pravna pitanja angažuju profesionalci koji su za to i kvalifikovani i koji su odgovorni za svoj rad.

Stoga je i smisao ovog foruma da dobijete samo osnovne informacije o vašim pravnim problemima, a nikako da one zamene angažovanje stručnih lica u rešavanju tih problema.

Odgovori koji dobijate na ovom forumu ni u kom slučaju ne mogu nadomestiti angažovanje advokata, niti autori odgovora i urednik foruma snose odgovornost za posledice Vašeg rukovađenja ovde iznetim stavovima.

Pokušaćemo da Vam pomognemo našim viđenjima Vašeg problema, ali najdobronamerniji savet koji Vam možemo dati jeste da u daljim fazama obavezno angažujete advokata ili se obratite službi Pravne pomoći.Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 
Pronađi:
Autoru Poruka
 Tema posta: Nepostojeći izvršni dužnik pomoću krađe identita
PostPoslato: Petak,30.3.2018. 23:01:11 
Pismeni član
OffLine
Profil
Pošalji privatnu poruku

Pridružio se: Petak,30.3.2018. 19:52:32
Postovi: 2
Poštovani alan shore,
U izvršnom postupku vođen u Osnovnom sudu u Nišu, na predlog izvršnog poverioca T.Z,iz Niša, i na osnovu izvršne isprave, presuda Osnovnog suda iz Niša 19P......./11,sudija Izvršnog odeljenja Osnovnog suda u Nišu bez provere u, i ako se radi o pravnom licu, Agenciji za privredne registre,Registar za privredne subjekte, prihvata predložene podatke o izvršnom dužniku i to redom: Naziv i organizacioni oblik, adresa izvršnog dužnika, matični broj i PIB broj, kao i sva tri računa, odnosno sve tri banke kod koje je izvršni dužnik imao svoje račune.
Naziv izvršnog dužnika u pravosnažnoj presudi (izvršne isprave) u skračenom obliku je bio sličan sa nazivom privrednog društva čiji je identitet iskorišćen da bi se stvorio nepostojeći izvršni dužnik.
Pravosnažna presuda je donešena protiv tuženog prvrednog subjekta Preduzeće za spoljnu i unutrašnju trgovinu SDM"Company Niš na adresi Hilandarska br.1 u Nišu. Za zakonski zastupnik ovog preduzeća označen je Skobelev Dimitar. Skračeni naziv ovog privrednog subjekta je SDM"Company Niš
Izvršni poverilac u svom predlogu navodi prema čl.17 ZIO/2011 da je izvršni dužnik skračeno SDM"Company Niš, a prema članu 29 ZIO/2011 čini prvu krađu identitetu odnosno menja adresu pravnog subjekta i upisuje novu adresu u ul.IX.Brigade 53/75, a to je adresa prvrednog društva SDM CO DOO iz Niša.
Dalje, izvršni poverilac nastavlja sa krađom identifikacionih brojeva, matičnog i Pib broja privrednog društva SDM CO DOO iz Niša, zato sto privredni subjekt SDM"Company Niš je izmišljen i neregistrovan privredni subjekt,još u tužbi, koja je tako primljena, ceo tok parničnog postupka je vođen i upravosnažen bez prisustva navodno uredno pozvanog tuženika.
Na osnovu takvog predloga sudija Izvršnog odeljenja Osnovnog suda u Nišu donosi rešenje o izvršenju 3I..../12 i sa nalogom o izvršenju sale NBS, Odeljenju za prijem,kontolu i unos naloga u Kragujevcu dana 24.01.2012.godine.
Za NBS,Odeljenju za prijem,kontolu i unos naloga u Kragujevcu i iizvršnom odeqenju Osnovnog suda u Nišu od tog dana do danas stvar je definitivno bila završena, odnosno blokada nad sredstvima na računima privrednog društva SDM CO DOO iz Niša konačna, i može se deblokirati ukoliko se dugovana suma uplati na račun Narodne banke Srbije.
To što je izvršni poverilac izvršio krađu identiteta i uz pomoć sudije uradili ispravu koja može služiti kao dokaz u pravnom saobračaju sto liči na falsifikovanu ispravu iz čl.357 KZS, to niko niti je porekao, niti je hteo da deblokira
privredno društvo SDM CO DOO iz Niša
Postupajući sudija koji je doneo rešenje 3I..../12 premešten je u drugo odeljenje Osnovnog suda, Predsednik suda ne odgovara ni na jednu moju pritužbu, a sadašni sudija po mom predmetu u Izvršnom odeljenju je zaključioo predmet.
Zahvalan za bilo kakAv odgovor u vezi kređe identiteta od strane SUDA


Vrh
   
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1 Post ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu

Idi na:  Powered by phpBB © phpBB Group
Mojepravo.net 2010