Pridružio se: Četvrtak,03.4.2008. 17:22:33 Postovi: 455 Lokacija: Juzna pruga
Rod: Bata
Moj fakultet: PFu Nišu
Pravničko obrazovanje: Diplomirani pravnik
Hvala tuja! Častiću ih sa 800 dindži za četvrti put, neka ide od mene
Nego nešto mi nije jasno oko predstojećeg oktobarskog roka.
U rasporedu za prijavu ispita koji sam skinuo sa sajta pravnog, piše da rok traje od 1. do 15. oktobra, pa sam pogledao u indeks i vidim da je prošle i ranijih godina rok trajao duže, tj. do 25-tog, kao i septembarski. Recimo prošle godine sam polagao ispit 21. okt.
Jel’ ta novina od ove godine ili sam ja nešto loše skapirao...
_________________ Više vredi vojska magaraca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi magarac.
Pridružio se: Četvrtak,13.3.2008. 11:49:25 Postovi: 12099
Rod: Seka
oskar napisa:
Hvala tuja! Častiću ih sa 800 dindži za četvrti put, neka ide od mene
Nego nešto mi nije jasno oko predstojećeg oktobarskog roka. U rasporedu za prijavu ispita koji sam skinuo sa sajta pravnog, piše da rok traje od 1. do 15. oktobra, pa sam pogledao u indeks i vidim da je prošle i ranijih godina rok trajao duže, tj. do 25-tog, kao i septembarski. Recimo prošle godine sam polagao ispit 21. okt.
Jel’ ta novina od ove godine ili sam ja nešto loše skapirao...
Nisi lose skontao, ispiti su pomereni od ove godine. Ranije nam je prijava bila od 1. do 5. u mesecu pa je ispitni rok pocinjao 10. (sem septembarskog on je obicno 1.), i sada kako je prijava od 15. do 18. tako i ispitni rok pocinje od 1. u mesecu a ne od 10. Od sada ce stalno biti tako.
Pridružio se: Subota,10.11.2007. 15:51:45 Postovi: 2248 Lokacija: Niš
Rod: Bata
Za oktobarski rok placa se 500 din do treceg puta, a 700 posle treceg, od novembarskog ispitnog roka je 700 dinara, nebitno koji put se izlazi na ispit, jedino u slucaju da se trazi komisija bice 1500 dinara.
Pridružio se: Četvrtak,13.3.2008. 11:49:25 Postovi: 12099
Rod: Seka
Zorga napisa:
Za oktobarski rok placa se 500 din do treceg puta, a 700 posle treceg, od novembarskog ispitnog roka je 700 dinara, nebitno koji put se izlazi na ispit, jedino u slucaju da se trazi komisija bice 1500 dinara.
Vise nam se isplati da pokrenemo parnicu nego da trazimo komisiju, u parnici ako uspes u svom zahtevu trazenja zastite mozes da trazis naknadu troskova...a ovde 1500 ccc...otimacina
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu Ne možete slati prikačene fajlove u ovom forumu